Torrelles de Llobregat

La força de la ciutadania i el futur de la política

  • Actualitzat:
  • Creat:

Article del Primer Secretari del PSC, Joan Carles Martínez.

Ens ha tocat viure uns moments històrics tristos per qualsevol societat: afrontar una pandèmia d’afectació mundial, però també, moments que ens descobreixen la nostra fortalesa i el sacrifici de la gent per ajudar als altres.

Aquests moments on veiem que coneguts, amics o família directe marxen de la forma més cruenta, sense possibilitat de donar un últim consol, ens colpeja l’anima, però a l’hora ens fa enfortir i fa treure el millor de nosaltres.

Agrair a tots aquells/es, veïns/es, que estan lluitant per tots nosaltres cada dia: gràcies als i les professionals sanitaris, a les forces d’ordre públic, als ADF i Protecció Civil, professionals de neteja, treballadors/es dels comerços d’alimentació i serveis essencials...

Gràcies per estar allà. Sou un exemple per tots i totes.

A nivell polític la ciutadania demana unió i que tothom remi al mateix sentit. Malgrat això, veiem que ens molts casos no ha estat així.

Els i les socialistes sabem que ara el que toca és sumar per ajudar, sumar per poder sortir-nos i vèncer al virus.

És per això que des del PSC volem fer una proposta a totes les forces polítiques a l’Ajuntament: Proposem un Govern Local de Concentració pel que resta de legislatura amb 3 grans blocs: Administració Local, Impacte i Actuació Econòmica i Emergència Sociosanitària.

Tot els esforços seran pocs pel que ens queda. Ara està a les seves mans el que pugui passar.

La nostra proposta està feta.